Nieuws

Voorjaarsmenu met lam en asperges bij Villa la Ruche Voorburg

Het succesvolle jubileummenu van restaurant Villa la Ruche in Voorburg krijgt een vervolg. Chef-kok Marko Karelse serveert tot en met 10 juni een voorjaarsmenu van vijf gangen voor 39,50 euro. Met daarin onder andere lam, asperges en aardbeien.

Villa la Ruche is klaar voor het voorjaar. Het Voorburgse restaurant krijgt nieuwe bestrating, is bezig op het terras en lanceert een heerlijk voorjaarsmenu.

Marko Karelse
‘Het gevolg van het overweldigende succes van ons jubileummenu’, aldus chef-kok en eigenaar Marko Karelse. ‘Het voorjaarsmenu is geldig tot en met 10 juni 2017, maar niet in combinatie met cadeaubonnen en/of andere acties.’

Aardbeien
Het menu telt vijf gangen en kost 39,50 euro. Je geniet onder andere van lam, asperges en aardbeien. ‘En als het weer het toelaat, serveren het aperitief op het terras.’

JRE-Nederland
Villa la Ruche van Marko Karelse en Erica de Raaf is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Het Ambacht Heerenveen viert 5-jarig bestaan met jubileummenu

Volgend artikel

Team De Beejekurf Venray kookt in de zomer op het terras

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.