Nieuws

Voordelig overnachten tijdens Waanzinnige WestCord Weken

Er zijn weer Waanzinnige WestCord Weken. Tot en met zaterdag 12 oktober kun je voor 55 euro slapen in één van de negen geselecteerde hotels van WestCord Hotels. Voor zes hotels van de keten geldt een prijs per nacht van 75 euro. Reserveren kan in speciale actieweken.

WestCord Hotels heeft een aantal keren per jaar de zogeheten Waanzinnige WestCord Weken. In die periodes kun je tegen speciaal tarief overnachten in één van de hotels van de onderneming.

Hotels
Tot en met zaterdag 12 oktober kun je in negen hotels een overnachting boeken voor 55 euro en in zes hotels voor een prijs van 75 euro.

Actieweken
Je reservering kun je doen in tien door WestCord Hotels benoemde actieweken: van 1 tot en met 14 november, van 29 november tot en met 12 december, van 3 januari tot en met 16 januari, van 31 januari tot en met 13 februari en van 28 februari tot en met 12 maart.

Reserveren
Welke hotels onder welk tarief vallen, kun je lezen via deze link. Dat is ook de link die je kunt gebruiken om een reservering te plaatsen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijn-spijslunch Bij Erik met Duitsland in de hoofdrol

Volgend artikel

Nieuw restaurant voor Jacob Jan Boerma; De Leest sluit deuren

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.