Nieuws

Vive la Vie Groningen viert vijfde verjaardag met lustrummenu

Vive la Vie in Groningen bestaat vijf jaar en eigenaar en chef-kok Jeroen Sportel viert dat met een mooie lustrumaanbieding. Vanaf woensdag 16 januari serveert hij in de maanden januari en februari een menu van vijf gangen inclusief hapjes, amuse, aperitief, tafelwater en koffie voor 50 euro.

‘Wij trakteren vanwege ons 5-jarig bestaan op een mooie lustrumaanbieding’, aldus eigenaar en chef-kok Jeroen Sportel van Vive la Vie in Groningen. ‘Als dank aan onze gasten, die Vive la Vie tot een succes hebben gemaakt.’

Vijf gangen
In de maanden januari en februari (vanaf woensdag 16 januari en niet op vrijdag en zaterdag) wordt een speciaal menu van vijf gangen geserveerd voor 50 euro per couvert.

JRE-Nederland
Behalve de gerechten zijn ook een aperitief, hapjes en een amuse, een karaf tafelwater en koffie of thee inbegrepen. Reserveren kan via de website van Vive la Vie, dat is aangesloten bij JRE-Nederland. Vermeld dat je komt voor de ‘Lustrumaanbieding’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

IJshockeyen op dakterras van Ramada Apollo Amsterdam Centre

Volgend artikel

Prijs voor Margo Reuten en Petro Kools van restaurant Da Vinci

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.