Nieuws

Vista Willemstad viert 1-jarig bestaan met jubileummenu

Feest in Willemstad! Restaurant en food bar Vista bestaat 1 jaar en eigenaren Ingrid en Henrie van der Heijden vieren dat met een jubileummenu. Van 27 maart tot en met 13 april geniet je van maandag tot en met donderdag van een viergangenmenu voor slechts 35 euro.

Ingrid en Henrie van der Heijden openden restaurant en food bar Vista aan het Havenhoofd in Willemstad. Daarvoor was het ondernemerspaar jaren actief met ’t Raadhuis in Heinenoord.

Jubileum
Vista is het Latijnse woord voor uitzicht en die naam doet volledig recht aan de locatie en dat wat je ziet als je aan tafel zit. Van 27 maart tot en met 13 april wordt het 1-jarig bestaan gevierd met een speciaal jubileummenu.

Van maandag tot en met donderdag kun je genieten van een viergangenmenu voor maar 35 euro. Reserveren kan via de website van Vista of telefonisch (0168-85 22 12) onder vermelding van ‘jubileummenu’.

Video Vista Willemstad

ChefsFriends mocht vorig jaar april, kort na de opening, de eerste bewegende beelden schieten van restaurant en food bar Vista in Willemstad. Uiteraard spraken we ook met eigenaren Ingrid en Henrie van der Heijden.

Vorig artikel

Chef2Chef: Menno over Pascal en Pascal over Menno

Volgend artikel

Proef de lente bij De Lindehof in Nuenen met menu all-in

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.