Nieuws

Visrestaurant ’t Pakhuus op Texel serveert Waddenmossel

Visrestaurant ’t Pakhuus in Oudeschild op Texel heeft de Waddenmossel toegevoegd aan het menu. ‘Gekweekt, gevist én verwaterd in de Waddenzee en na vangst direct vervoerd naar de vishandel’, aldus eigenaar Boy Schuiling, die naar eigen zeggen de eerste op het eiland is die ze serveert.

‘’t Pakhuus serveert nu als eerste en enige op Texel de echte Waddenmossel’, zo laten eigenaren Felicia Siebert en Boy Schuiling weten. ‘Gekweekt, gevist en verwaterd in de Waddenzee en na vangst direct vervoerd naar de vishandel.’

Waddenzee
Wil jij ze proberen, terwijl je geniet van het uitzicht over de Waddenzee? ’t Pakhuus is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner.

Het visrestaurant is aangesloten bij JRE-Nederland. Om een reservering te plaatsen, volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dineren in Braziliaanse sferen bij ’t Nonnetje in Harderwijk

Volgend artikel

Restaurant De Fuik in Aalst serveert SAIL Arrangement

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.