Nieuws

Vinkeles-arrangement in nieuwe private dining-ruimte The Dylan

Hotel The Dylan aan de Keizersgracht in Amsterdam heeft een nieuwe private dining-ruimte geopend. Barbou biedt gasten de mogelijkheid met een groep tot veertien personen te genieten van een gastronomische avond met gerechten van het inpandige sterrestaurant Vinkeles van chef-kok Dennis Kuipers.

Met een groep tot veertien personen geniet je voor 125 euro per persoon van een avond ‘Vinkeles in Barbou’.

Gerechten en wijnen
Het diner bestaat uit een menu van vijf gangen met bijpassende wijnen, inclusief ontvangst met aperitief en amuses en koffie of thee met friandises als afsluiting.

Dennis Kuipers
De keuken van Vinkeles staat onder leiding van Dennis Kuipers, hij is door Michelin bekroond met één Michelinster.

Lounge hotel
De nieuwe ruimte is gelegen naast de lounge van Hotel The Dylan en heeft uitzicht op de binnentuin.

Voor reserveringen, de mogelijkheden en/of verdere informatie kun je een e-mail sturen naar events@dylanamsterdam.com.

De chefs van Vinkeles

De keuken van het met één Michelinster bekroonde restaurant Vinkeles in Hotel The Dylan in Amsterdam staat onder leiding van Dennis Kuipers en zijn rechterhand Jurgen van der Zalm. Voor de rubriek Chef2Chef beantwoorden zij individueel vragen over de ander.

Vorig artikel

Conservatorium Hotel presenteert nieuw menu Royal Afternoon Tea

Volgend artikel

Wijn-spijsbattle bij Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.