Nieuws

Vincent van Gogh Experience in Amstel-hotel Amsterdam

InterContinental Amstel Amsterdam maakte in augustus al melding van de Vincent van Gogh Suite en de Relievo-expositie en heeft daar nu een extra dimensie aan toegevoegd. Gasten die verblijven in de bijzondere kamer kunnen daar een zogeheten ‘Insider Experience’ aan toevoegen: Celebrating Van Gogh in Amsterdam.

Wereldwijd heeft InterContinental Hotels & Resorts een aantal Insider Experiences ontwikkeld. Een daarvan is de Van Gogh Experience in het Amsterdamse vijfsterrenhotel.

Het eerbetoon aan één van Nederlands grootste schilders begint met een exclusieve rondleiding in het Van Gogh Museum, gerealiseerd in samenwerking met Tribute International.

La Rive
Aansluitend volgt er een rondvaart door de Amsterdamse grachten met een van de salonboten van het hotel, waarna de dag wordt afgesloten met een Van Gogh dinerervaring inclusief wijnarrangement in La Rive, het sterrestaurant van het Amstel.

Reserveren kan bij het hotel, waarna een programma op maat wordt samengesteld.

Van Gogh Suite
De Van Gogh Suite is dinsdag 15 september officieel gepresenteerd. Deze is te boeken tot 1 januari.

Tot 5 december is in InterContinental Amstel Amsterdam een speciale expositie van Van Gogh te zien: de Van Gogh Relievo’s.

Op 29 juli dit jaar was het 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh overleed en daar wordt in 2015 op verschillende manieren bij stilgestaan.

Moshik Roth
Tweesterrenchef Moshik Roth serveert in &samhoud places in Amsterdam tot het eind van het jaar een speciaal vijfgangenmenu met daarin onder andere truffel, kaviaar, jonge makreel, Oosterscheldekreef en Anjou-duif.

In samenwerking met het Mövenpick Hotel Amsterdam City is bovendien de Van Gogh City Trip ontwikkeld.

Een luxe pakket met daarin onder andere het vijfgangenmenu van Moshik en een overnachting in het hotel inclusief panoramisch uitzicht over de hoofdstad.

Het Conservatorium Hotel, eveneens in Amsterdam, heeft – eveneens in samenwerking met het Van Gogh Museum – een speciaal arrangement samengesteld, inclusief verblijf van twee nachten in het vijfsterrenhotel.

Vorig artikel

Proeven bij Grand Café Krasnapolsky van Jacob Jan Boerma

Volgend artikel

Hotels van Oranje 30 jaar: 30 procent korting op kamer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.