Nieuws

Vincent van Riet nieuwe maître restaurant Bord’Eau Amsterdam

Vincent van Riet is de nieuwe maître van Bord’Eau in Amsterdam. Hij begint 1 februari in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van hotel De L’Europe. Vincent is op dit moment werkzaam voor restaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort.

‘Ik heb er ontzettend veel zin in’, zo laat Vincent van Riet weten aan ChefsFriends. Hij begint 1 februari als maître bij Bord’Eau, het tweesterrenrestaurant van hotel De L’Europe in Amsterdam.

Bas van Kranen
‘Ik ben erg blij om weer in de hoofdstad te mogen werken. Het gevoel is goed en ik denk dat ik een goede klik heb met de nieuwe chef Bas van Kranen.’

Robert Kranenborg
Op zijn nieuwe werkplek treft Vincent oude bekenden. ‘De nieuwe executive chef Tjaco van Eijken en culinair adviseur Robert Kranenborg, waarmee ik in het verleden heb gewerkt bij restaurant La Rive in het Amstel-hotel.’

De Vrienden van Jacob
Vincent komt over van het eveneens door Michelin bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord, waar hij bijna drie jaar werkzaam is geweest.

ChefsFriends feliciteert Vincent van harte met zijn nieuwe baan en wenst hem veel succes.

Vorig artikel

Boek Smaakvrienden van Angélique Schmeinck vernieuwd

Volgend artikel

Caviar revolution! De alternatieven na historisch kaviaarcongres

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.