Nieuws

Vijftiende editie Zomerconcert bij Lauswolt in Beetsterzwaag

Op Landgoed Lauswolt vindt zondag 23 juni de vijftiende editie plaats van het Lauswolt Zomerconcert. Als gast geniet je van het Noord-Nederlands Orkest, dat speelt van 15.00 tot 17.00 uur, en een feestelijke high wine. Voor wie wil overnachten, is een speciaal arrangement samengesteld.

Tijdens de vijftiende editie van het Lauswolt Zomerconcert van Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag op zondag 23 juni geniet je als gast van het Noord-Nederlands Orkest onder leiding van de Zweedse dirigent Per-Otter Johansson. De presentatie is in handen van Flikken-actrice Angela Schijf.

Klassiek, opera en pop
Van 15.00 tot ongeveer 17.00 uur trekt het orkest een prachtige lijn van het klassieke repertoire van Wagner en Tsjaikovski, via opera-aria’s van Verdi en Puccini naar de grote hits van Queen.

Solisten zijn de uit Drenthe afkomstige en internationaal geprezen sopraan Annamier Kremer en Joseph Clark, dé vertolker van Queen-repertoire.

Barcelona
Een van de mooiste stukken van het programma bewaren zij voor het laatst: het lied Barcelona dat Freddie Mercury ooit zong met sopraan Montserrat Caballé.

Lees ook: Landgoed Lauswolt weer in Friese handen

High wine
Vanaf 14.30 word je ontvangen met een aperitief, waarna een feestelijke high wine wordt geserveerd.

Omstreeks de klok van 17.00 uur is de afsluiting met het laatste deel van de high wine. Voor kinderen (vanaf 4 jaar) is er een programma inclusief begeleiding.

Overnachten
De kosten bedragen 87,50 euro per persoon (kinderen 4-12 jaar 32,50 euro). Wie belangstelling heeft om op het landgoed te overnachten, kan op de website van Landgoed Lauswolt terecht voor een speciaal samengesteld arrangement.

Voor meer info en het bestellen van kaarten kun je ook een e-mail sturen naar info@lauswolt.nl of bellen met telefoonnummer (0512) 38 12 45.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Dit is De Groene Lantaarn in Staphorst

Volgend artikel

Laatste Appartement-Suites Strandhotel Cadzand-Bad gereed

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.