Nieuws

Vijfde editie van eigen restaurantweek Wolfslaar Breda

Restaurant Wolfslaar Breda houdt van maandag 19 februari tot en met vrijdag 2 maart de vijfde editie van haar eigen restaurantweek. In deze periode kun je van maandag tot en met donderdag genieten van een driegangenmenu voor 44,50 euro en op vrijdag en zaterdag van vier gangen voor 54,50 euro.

De Wolfslaar Restaurant Week wordt vanaf maandag 19 februari voor de vijfde keer georganiseerd. ‘Twee weken betaalbaar en gastronomisch genieten van een mooi menu, samengesteld door chef-kok Maarten Camps’, zo wordt het evenement aangekondigd.

Drie of vier gangen
Tot en met 2 maart wordt van maandag tot en met donderdag een menu van drie gangen geserveerd voor 44,50 euro (i.p.v. 64,50 euro). Op vrijdag en zaterdag (geen lunch) staat een viergangenmenu op de kaart voor 54,50 euro (normaal 74,50 euro).

Reserveren
Reserveren kan via de website van het restaurant onder vermelding van Wolfslaar Restaurantweek. Daar kun je ook terecht voor de voorwaarden.

Vorig artikel

Tijd voor klassiekers!

Volgend artikel

‘Culinaire uitverkoop’ bij restaurant O Mundo in Wageningen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.