Nieuws

Vier de zomer bij Zarzo met lekker eten in informele setting

Vier de start van de vakantie van Restaurant Zarzo in Eindhoven en reserveer een tafel voor zondag 30 juli. Voor 90 euro all-in beleef je een middag met wijn en Zarzo Classics in een informele setting rondom de bar, op het terras en/of in de serre.

Muziek, gezelligheid en goed eten & goed drinken, dat zijn de ingrediënten van een middag vol beleving op de laatste dag voor de zomersluiting van Restaurant Zarzo in Eindhoven, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Adrian Zarzo
‘Voor 90 euro all-in geniet je van allerlei Zarzo-happen, bubbels, wijnen, water, Swinckels, frisdranken en een hoop muziek en gezelligheid’, aldus eigenaar Adrian Zarzo Habraken. Reserveren kan telefonisch via nummer (040) 211 77 00 of door het sturen van een e-mail naar info@zarzo.nl.

Valenzia
Aansluitend kan de avond worden voortgezet bij Valenzia by Zarzo, dat de gehele zomer geopend is. Restaurant Zarzo heeft de deuren gesloten tot en met dinsdag 22 augustus.

Vorig artikel

Erwin Rozendal over 500 jaar Villa Beukenhof in Oegstgeest

Volgend artikel

Sterchef Edwin Kats start met Noble’s luxe sloepvaart

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.