Nieuws

Vier Valentijnsdag in ‘meest romantische hotel Rotterdam’

Rotterdam en Valentijn, het lijkt ons een perfecte combinatie. Suite Hotel Pincoffs heeft een speciaal arrangement samengesteld in samenwerking met restaurant De Hef. Het hotel is door Tripadvisor uitgeroepen tot meest romantische van de stad. Boeken dus die special.

Verwen je geliefde op Valentijnsdag, dinsdag 14 februari, in stijl en boek het luxe Valentijns Arrangement in Suite Hotel Pincoffs.

Ontbijt en diner
Deze special is inclusief een vijfgangendiner in restaurant De Hef, twee biologische ontbijtjes met live cooking en ‘enkele romantische extra’s’.

De Hef
Voor dit arrangement betaal je 249 euro. Wil jij bij De Hef graag all-in dineren, dan bedragen de kosten 320 euro voor twee personen.

Suite Hotel Pincoffs
Pincoffs is gevestigd in een Rijksmonument uit 1879 en ligt aan de rivier. Restaurant De Hef ligt op loopafstand (250 meter).

Boutique hotel
Het boutique hotel is gebouwd in een voormalig douanegebouw vol prachtige details uit de 19e eeuw. De suites bieden uitzicht op de rivier en de skyline van Rotterdam. Het is door Tripadvisor uitgeroepen tot meest romantische hotel van de stad.

Reserveren
Reserveren kan door te bellen met Suite Hotel Pincoffs via telefoonnummer (010) 29 74 500 of door het sturen van een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl.

Vorig artikel

Restaurant Fris in Haarlem nu ook op zondag open

Volgend artikel

Van der Valk Hotel Eindhoven start met 040 Seats & Offices

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.