Nieuws

Vier restaurants nieuw in ranglijst Lekker Top 100 voor 2018

De Lekker Top 100 voor 2018 telt vier nieuwkomers. The White Room in Amsterdam, Zout & Citroen in Oosterhout, Vista in Willemstad en De Loohoeve in Schoonloo debuteren in de lijst met honderd beste restaurants, die maandag 30 oktober is gepresenteerd en wordt aangevoerd door De Librije in Zwolle.

The White Room in Amsterdam komt binnen in de Lekker Top 100 op positie 62. Het restaurant in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky staat onder culinaire verantwoordelijkheid van Jacob Jan Boerma en wordt geleid door Arturo Dalhuisen.

Vista en De Loohoeve
Tweede nieuwkomer is Zout & Citroen in Oosterhout van Patricia en Bram Helleman (83). Debutant nummer drie is Vista Willemstad van Ingrid en Henrie van der Heijden (95) en de lijst met honderd restaurants wordt afgesloten door de vierde nieuwkomer: De Loohoeve in Schoonloo van Marleen en Jeroen Brouwer.

Amsterdam
De provincie Noord-Holland is met 24 restaurants het best vertegenwoordigd in de editie voor 2018. Zuid-Holland heeft 15 noteringen en Noord-Brabant 14. Van de honderd bedrijven in de lijst komen er 15 uit Amsterdam.

ChefsFriends feliciteert de vier bedrijven met hun toetreding tot de ranglijst voor 2018, die wordt aangevoerd door De Librije in Zwolle.

Lekker 500 is een productie van Pijper Media. De speciale editie ligt vanaf dinsdag 31 oktober in de winkels en kost 14,99 euro.

Vorig artikel

Thérèse en Jonnie Boer met De Librije op 1 in Lekker Top 100

Volgend artikel

Kunst aan de muur en op het bord bij De Beejekurf in Venray

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.