Nieuws

Vier gangen voor de prijs van drie bij Elevé in Leeuwarden

Genieten van een viergangendiner en slechts drie gangen betalen iets voor jou? Dan wijzen we je graag op de 4=3 Zomeractie van restaurant Elevé in Leeuwarden. Tot en met 31 augustus te reserveren voor 52,50 euro in plaats van 62,50 euro.

Laat je verrassen door chef Gilbert van der Heide en zijn team en krijg vier gangen geserveerd voor de prijs van een driegangendiner.

Hij serveert in de door Michelin met een ster bekroonde eetgelegenheid gerechten uit het seizoen met veelal biologische ingrediënten.

Reserveren
Een tafel reserveren kan telefonisch via nummer (058) 233 49 00 of door het sturen van een e-mail naar reserveren@eleve.nl. Geef even aan dat je komt voor de 4=3 Zomeractie.

WestCord WTC Hotel
Restaurant Elevé is gesitueerd op de elfde verdieping van het WestCord WTC Hotel en dat maakt het extra gemakkelijk om het diner te combineren met een overnachting.

Vorig artikel

Smakelijke zomerdeal bij Sense Restaurant in Den Bosch

Volgend artikel

Mosselen eten in boomgaard tijdens Zilte Zondag Dorset Borne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.