Nieuws

Vier 10 jaar De Herberg met arrangement Ontmoeten en begroeten

Cynthia en Herco van Arragon zijn tien jaar eigenaar van De Herberg in het Drentse Fluitenberg. Om dat te vieren, serveren ze tot en met 8 april het arrangement ‘Ontmoeten en begroeten’. Leuk detail is dat ze dit arrangement ook presenteerden toen ze destijds eigenaren werden van het restaurant.

Het arrangement ‘Ontmoeten en begroeten’ bestaat uit een feestelijk glas champagne, een vijfgangendiner en koffie of thee met huisgemaakte lekkernijen.

Herco van Arragon
Cynthia en Herco van Arragon serveren het tot en met 28 april voor 62,50 euro om te vieren dat ze tien jaar eigenaar zijn van De Herberg in Fluitenberg.

Restaurant
Wat het extra bijzonder maakt, is dat ze dit arrangement ook serveerden toen ze destijds eigenaar werden van het restaurant.

Reserveren
Reserveren kan via de website van De Herberg, middels het sturen van een e-mail naar info@deherberg.nl of door te bellen met telefoonnummer (0528) 27 59 83.

Vorig artikel

De Bokkedoorns, De Lindenhof en La Rive in internationale lijst

Volgend artikel

Blog: Bij het voorjaar… hoort het Overijsselse Wiedenlam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.