Stalorders

Videorubriek Stalorders: wanneer is boer van toegevoegde waarde

Ronald Pelgrom is een moderne, ondernemende boer met een duidelijke mening over zijn rol in de voedselketen. De eigenaar van boerderij ‘De Steenoven’ in Hummelo levert aan diverse restaurants en gaat daarbij het gesprek aan met de chef. In onze videoserie Stalorders geeft hij vanuit het hart van zijn bedrijf een kijk op de boer als leverancier, op de werkwijze van boerderijwinkels en hoe boeren de nieuwe foodsterren van de toekomst kunnen zijn.

In de eerste aflevering gaat boer Ronald in op de vraag hoe je als boer van toegevoegde waarde kunt zijn als leveranciers voor de horeca.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

‘Verantwoord genieten’ bij hotel Merlet in Schoorl

Volgend artikel

Gerechten van collega-chefs in afhaalmenu Menno Post

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.