Nieuws

Video: zo bestel jij rechtstreeks bij de leverancier

De verplichte sluiting van restaurants in de strijd tegen het coronavirus tot en met (minimaal) 28 april raakt ook de leveranciers. Zij zijn (het grootste deel van) hun afzetmarkt kwijt en blijven zitten met hun producten. Wij hebben ze gevraagd hoe jij nu rechtstreeks bij ze kunt afnemen.

Normaal gesproken gaan de meer dan 300 producten van PUURgroenten naar de beste chefs van Nederland. Door alle maatregelen in de strijd tegen het coronavirus is die afzetmarkt verdwenen. En dat betekent kansen voor jou als consument. Je geniet niet alleen van absolute kwaliteitsproducten, maar helpt eigenaar Han Puurgroenten Lammers ook nog eens van zijn voorraad af. Interesse? Via de link kom je direct in de webshop -> https://bit.ly/3eedrYB. #chefsfriends #jesuishoreca #coronavirus

Geplaatst door ChefsFriends op Dinsdag 14 april 2020

De verplichte sluiting van alle restaurants in Nederland raakt ook de leveranciers. Zij zijn (het grootste deel van) hun afzetmarkt kwijt en blijven zitten met hun producten. Wij hebben ze gevraagd hoe jij nu rechtstreeks bij ze kunt afnemen. De eerste die heeft gereageerd, is Rob Baan van Koppert Cress in Monster. Bekijk de video en ontdek hoe jij in het bezit kunt komen van zijn kwalitatieve smaakbommetjes. #chefsfriends #coronavirus #jesuishoreca

Geplaatst door ChefsFriends op Dinsdag 7 april 2020

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Cook like a chef: Rik kookt met Menno Post

Volgend artikel

Video: Marcel van Zomeren (IDRW Rotterdam) over de 1,5 meter-economie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.