Nieuws

Video ChefsRevolution: Jonnie Boer over Eneko Atxa

‘Natuurlijk moeten we ook iemand uit Spanje hebben’, aldus Jonnie Boer over de topchefs die tijdens ChefsRevolution op 18 en 19 september een kookdemonstratie geven. Eneko Atxa van het Baskische driesterrenrestaurant Azurmendi in Larrabetzu betreedt in Zwolle het podium. ‘Natuurlijke en vooruitstrevende kookstijl, het talent van Spanje’, licht Jonnie toe.

Eneko Atxa van Azurmendi in Larrabetzu kookte in korte tijd drie Michelinsterren en staat met zijn restaurant op plaats 16 in de lijst World’s 50 Best Restaurants van Restaurant Magazine.

Spanje
‘Spanje mag niet ontbreken’, aldus Jonnie Boer voor de camera van ChefsFriends. ‘Eneko is het talent van Spanje. Zijn kookstijl is natuurlijk en vooruitstrevend.’

De Librije
ChefsRevolution is het tweedaagse gastronomische evenement dat op 18 en 19 september wordt gehouden in en rond De Librije in Zwolle.

Kookdemonstraties
De kookdemonstratie vinden plaats in Theater De Spiegel. Toegangskaarten voor de kookdemonstratie kunnen worden besteld via www.chefsrevolution.com/tickets.

Boerenmarkt
Op de Boerenmarkt maken bezoekers kennis met een dertigtal (wijn)boeren en verschillende ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer. Deze bijzondere foodmarkt is gratis te bezoeken.

Culinaire evenement
ChefsFriends is mediapartner van ChefsRevolution en zal de komende tijd regelmatig video’s plaatsen over alles wat er te doen is op het tweedaagse culinaire evenement.

Recent trapten we af met Thérèse Boer, die vertelt over de kookdemonstratie van Jonnie. Die video is te bekijken via deze link.

Vorig artikel

Make-over voor Wereldmuseum Rotterdam

Volgend artikel

Parkheuvel serveert lunch met door gasten gekozen gerechten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.