Nieuws

Video: binnen kijken bij hotel TwentySeven in Amsterdam

Het is het meest opzienbarende project van 2017: TwentySeven op de Dam in Amsterdam. Hotelier Eric Toren realiseert er zijn droomhotel, inclusief restaurant Bougainville. Met luxe in optima forma. Zestien suites, in grootte variërend van 45 m2 tot 219 m2, en allemaal individueel ontworpen. ChefsFriends heeft videobeelden.

Eric Toren, tweevoudig winnaar van de Hotelier of the Year Award, heeft er altijd van gedroomd een werkelijk uniek hotel te creëren waar gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

De Dam
Het is gerealiseerd op de Dam in Amsterdam. Hotel TwentySeven, vernoemd naar het huisnummer van het pand, is zijn droomhotel.

Zestien suites
Er zijn zestien individueel ontworpen suites en een oneindige lijst van gepersonaliseerde service. Letterlijk alles is mogelijk om een verblijf zinnenstrelend te maken.

Restaurant Bougainville
In het hotel is ook een restaurant gerealiseerd. De culinaire leiding bij Bougainville is in handen van Pascal Jalhay. Zijn rechterhand is Tim Golsteijn en als ‘wine director’ is Lendl Mijnhijmer in dienst getreden.

Binnenkort openen de deuren officieel, maar ChefsFriends mocht met de videocamera alvast naar binnen voor de eerste bewegende beelden.

Vorig artikel

Caviar revolution! De alternatieven na historisch kaviaarcongres

Volgend artikel

Menu met bestsellers bij De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.