Nieuws

Verrassingswildmenu bij Restaurant Hanninkshof in Enschede

De hele maand november staat wild centraal bij Restaurant Hanninkshof in Enschede. Tot en met 30 november serveert het restaurant een 4-gangen verrassingsmenu.

Chef-kok Jojan Kersbergen is een groot liefhebber van wild. Hij is zelf actief in de jacht. Niet als jager, maar als voorjager. Dat betekent dat hij met zijn jachthond Pien de jagers begeleid in het jachtveld.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Restaurant Hanninkshof flink uitpakt met wild. De hele maand november staat wild in de schijnwerpers, het liefst wild uit de bossen in de buurt van Enschede.

Het 4-gangen verrassingsmenu wordt aangeboden voor 39 euro per persoon. Dat is inclusief een passend welkomstdrankje en een aantal amuses, en exclusief wijnen of andere dranken.

Reserveren kan hier.

Restaurant Hanninkshof is gelegen aan de Usselerhofweg 5 ten westen van Enschede. Het restaurant staat bekend als een van de betere eetgelegenheden in de regio. Restaurant Hanninkshof is aangesloten bij Twente Culinair, een regionaal samenwerkingsverband van de betere restaurants van Twente.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Groningen van Jeroen Sportel

Volgend artikel

Nieuw restaurant voor Kasteel Kerckebosch in Zeist

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.