Nieuws

Verrassingsmenu met ‘kliekjes’ bij l’Atelier in Gulpen

Restaurant l’Atelier in Gulpen serveert vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus een verrassingsmenu met ‘kliekjes’. Aanleiding is de zomersluiting, die een dag later begint. Wie reserveert, geniet voor 80 euro van acht door Hans Kinkartz en team geserveerde lekkernijen geportioneerd als amuse.

In aanloop naar de zomersluiting – van 11 tot en met 28 augustus – haalt het team van restaurant l’Atelier in Gulpen alle creativiteit weer uit de kast om van alle ‘kliekjes’ een smakelijk surprisemenu te maken.

Amusevariant
Vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus vervallen de reguliere menu’s en wordt enkel het suprisemenu geserveerd door Hans Kinkartz en zijn team. Dit zijn acht lekkernijen geserveerd als amusevariant.

De kosten voor het menu bedragen 80 euro per persoon. Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieet- en/of allergiewensen. Reserveren kan door te bellen met telefoonnummer (043) 450 44 90.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Koninklijk genieten van keizerlijk menu bij restaurant Zheng

Volgend artikel

Naar het skûtjessilen met arrangement Landgoed Lauswolt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.