Nieuws

Vernieuwd Zilt & Zoet in Maartensdijk serveert jubileummenu

Restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk heeft de deuren na een grondige verbouwing weer geopend. In de maand februari kun je als gast genieten van een keuzemenu, bedoeld om stil te staan bij de heropening en het 10-jarig bestaan van de eetgelegenheid van Rob en Monica Beckers.

Zilt & Zoet aan de Dorpsweg in Maartensdijk werd in november 2005 geopend en is aangesloten bij Euro-Toques Nederland.

Eigenaren Rob en Monica Beckers ontvingen in 2014 een Bib Gourmand van Michelin, de beloning voor menu’s met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Restyling
Na tien jaar vonden de ondernemers het tijd voor een restyling. ‘Onze gasten kennen het restaurant niet meer terug, ze komen in een compleet nieuwe zaak.’

Rob en Monica omschrijven de nieuwe stijl als ‘vintage; modern, maar toch met een knipoog naar traditie. De stierbloed rode muren zijn vervangen door zachte grijstinten en het tapijt heeft plaatsgemaakt voor eikenhout.’

Crowdfunding
De verbouwing is gerealiseerd door middel van crowdfunding. De keuken blijft op het niveau zoals de gasten dat gewend zijn.

10-jarig bestaan
In februari kun je bij Zilt & Zoet terecht voor een speciaal keuzemenu vanwege het 10-jarig bestaan en het nieuwe interieur. Kijk voor meer informatie op de website van het restaurant.

Vorig artikel

Chefs De Kersentuin ontwikkelen culinaire cocktails voor bar hotel

Volgend artikel

Drie gezinskamers hotel Van der Valk in Assen vernieuwd

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.