Nieuws

Verkiezingsmenu bij Zilt & Zoet in Maartensdijk

Wie in de sfeer wil komen van de komende verkiezingen en gelijktijdig wil genieten van goed eten, kan kiezen voor het verkiezingsmenu bij Zilt & Zoet in Maartensdijk nabij Utrecht.

Vanaf woensdag 8 maart tot en met woensdag 15 maart met uitzonderling van zaterdag is het mogelijk om het verkiezingsmenu te kiezen. Het gaat om een 4-gangenmenu met vier glazen bijpassende wijn, Thoreauwater en Maartendijkse Mokka.

De gerechten zijn geïnspireerd op de namen van de politieke partijen. Zo is het voorgerecht CDA (Canard Confit, daarbij aangebraden kwartel). Het tweede gerecht, een tussengerecht, van SGP (Scheermes, gamba, pittige bloemkool met kerrie-risotto).

Vis van de dag
Het hoofdgerecht is voor de VVD (Vis van de dag) en het dessert van PvdA (Pistache, vanille, donkere chocolade mousse à la vanille).

Het verkiezingsmenu kost 60 euro per persoon en is geldig van woensdag 8 maart tot en met woensdag 15 maart met uitzondering van zaterdag 11 maart.

Restaurant Zilt & Zoet is gevestigd aan de Dorpsweg in het lintdorp Maartensdijk, net ten noorden van Utrecht. Het restaurant staat sinds enkele jaren met een Bib Gourmand in de Michelingids.

Vorig artikel

Michel van der Kroft over konfijten met olijfolie

Volgend artikel

Vlog: topslager Nice to Meat presenteert het voorjaar

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.