Nieuws

Verblijf in WestCord Hotel Schylge tijdens Filmfestival Terschelling

Terschelling staat van 14 tot en met 17 november in het teken van het jaarlijkse Filmfestival. Op de meest bijzondere locaties van het Waddeneiland kun je prachtige films bekijken. WestCord Hotel Schylge heeft speciale arrangementen samengesteld, inclusief tickets en korting op je overtocht.

Met het Filmfestival-arrangement van WestCord Hotel Schylge ben je verzekerd van een heerlijk en compleet verblijf op Terschelling.

Diner en ontbijt
Je kunt kiezen voor twee (vanaf 189,50 euro p.p.), drie (vanaf 231,50 euro p.p.) of vier overnachtingen (vanaf 258,50 euro p.p.) en geniet verder van een diner van drie gangen en een uitgebreid ontbijtbuffet. Tickets voor het festival zijn inbegrepen en je krijgt korting op je bootkaartje.

Films
Tijdens het filmweekeinde in november worden zo’n zeventig films vertoond. Voor iedere smaak wat wils.

In het hotel kun je deelnemen aan de filmquiz, heerlijk eten, drinken en dansen in het Filmcafé en genieten van ‘Film & Food’.

Arrangement
Exclusief bij het arrangement is de mogelijkheid om al voor de start van de verkoop op zaterdag 2 november filmtickets te reserveren voor drie films naar keuze. Voor het programma kun je terecht op de website van Filmfestival Terschelling.

Wil je een arrangement reserveren, volg dan deze link. Daar vind je ook informatie over de volledige inhoud van het arrangement en de voorwaarden.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eigen bier Heerlijke Hendrik voor Kasteel Maurick in Vught

Volgend artikel

Big Bottle Party restaurant Parkheuvel is zondag 10 november

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.