Nieuws

Varen met en lunchen bij restaurant Da Vinci in Maasbracht

Je kunt deze zomer weer met Da Vinci mee op rondvaart door de haven van Maasbracht. Aan boord van De Gouverneur geniet je van hapjes en champagne en aansluitend serveren eigenaren Margo Reuten en Petro Kools een heerlijke driegangenlunch in het tweesterrenrestaurant.

De haven van Maasbracht is één van de grootste binnenhavens van ons land. Donderdag 20 en zondag 23 juli en zondag 20, donderdag 24 en zondag 27 augustus kun je met Margo Reuten en Petro Kools mee aan boord van De Gouverneur.

Hapjes en champagne
Als gast geniet je van de lekkerste hapjes en champagne en vaar je ruim een uur. Een bijzondere ervaring is het schutten in de drielingsluis met een verval van 12 meter. Aansluitend krijg je bij restaurant Da Vinci een driegangenlunch geserveerd.

Alliance Gastronomique
De prijs bedraagt 99 euro per persoon all-in. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantdavinci.nl of door te bellen met (0475) 46 59 79. Da Vinci is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Bij Jef op Texel houdt ook deze zomer Club Loungy Mondays

Volgend artikel

Restaurant De Burgemeester in Linschoten luidt zomer in met BBQ

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.