Nieuws

Van der Valk Hotel Eindhoven opent bakkerij in ontbijtzaal

Versbeleving ten top bij Van der Valk Hotel Eindhoven. In de ontbijtzaal is een ambachtelijke bakkerij gerealiseerd, waar brood- en banketproducten worden geproduceerd, bereid en geserveerd. Wie dat wil, kan zelfs een kijkje krijgen achter de schermen.

De Bakkerij is het resultaat van een samenwerking tussen Bakkerij Schellens en Van der Valk Hotel Eindhoven en ontstaan vanwege de behoefte van de gast aan ambacht en versheid.

Ambachtelijk
In de ambachtelijke bakkerij in de ontbijtzaal worden brood- en banketproducten geproduceerd, bereid en geserveerd.

Assortiment
In het assortiment onder andere Fries roggebrood, croissants, spelt- en desembrood, worstenbrood, tarwebollen en diverse varianten vruchtenvlaai.

Geur van vers gebakken brood
En daarnaast – natuurlijk – de geur van vers gebakken brood als je er als gast zit te ontbijten, lunchen of dineren. Wie daarvoor belangstelling heeft, kan een kijkje nemen achter de schermen.

Conceptstore
‘Wat ons betreft is deze conceptstore een unieke toevoeging’, aldus hoteldirecteur Rick Polman. ‘De producten zijn altijd vers en altijd beschikbaar en het assortiment is ruim en flexibel.’

Foto: Jaro van Meerten

Vorig artikel

Wim Cox over Kolibrie Ten Miles: ‘Doe mee!’

Volgend artikel

De Pier in Scheveningen op Instagram: 100.000 bezoekers

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.