Vacatures

Valuas in Venlo zoekt zelfstandig werkend kok

Valuas is een zeer dynamisch familiebedrijf gelegen aan de Maas in Venlo. Het restaurant heeft een Michelinster en de brasserie is in het bezit van een Bib Gourmand. Vanaf medio maart is er plaats voor een (zelfstandig werkend) kok.

Het bedrijf van de broers Marcel en Eric Swaghoven beschikt over een restaurant, een brasserie, een viersterrenhotel en een eigen krokettenlijn genaamd de Valuas kroket en met bijna veertig soorten. Onze keuken is Frans-klassiek met een moderne twist.

Wij zoeken iemand die:

  • Gepassioneerd en enthousiast over koken is;
  • Zin heeft om te werken;
  • Een teamspeler is;
  • Beschikt over een frisse en gezonde denkwijze;
  • Een hoog werktempo heeft;
  • Meedenkt met het keukenteam;
  • Zowel voor het restaurant als de brasserie kookt.

Jouw eigenschappen:

  • Kwaliteitsgericht;
  • Eerlijk;
  • Creatief;
  • Kritisch;
  • Stressbestendig;
  • Gastvriendelijke uitstraling (de gast is het belangrijkste in ons vak).

Geïnteresseerd? Dan zien wij jouw reactie met belangstelling tegemoet. Richt je sollicitatie met foto en cv aan: Valuas bv t.a.v Eric Swaghoven.

Via e-mail valuas@home.nl of via de post St. Urbanusweg 11, 5914 CA, Venlo.

Vorig artikel

‘Kop tot staart’-filosoof Fergus Henderson bij Rijks Restaurant

Volgend artikel

Zeven ‘Inspirerende Dagen’ bij Château Neercanne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.