Nieuws

Van der Valk Hotel Eindhoven start met 040 Seats & Offices

Ben jij werkzaam als zelfstandige, dan wijzen we je graag op dit nieuwe initiatief van Van der Valk Hotel Eindhoven. Begin maart wordt daar ‘040 Seats & Offices’ geïntroduceerd: flexibele werkplekken voor gasten die in een rustige omgeving willen werken of een afspraak of overleg hebben.

‘Een inspirerende werkplek voor business nomads’, zo omschrijven ze bij Van der Valk Hotel Eindhoven de nieuwe 040 Seats & Offices, die begin maart beschikbaar zijn.

Rustige werkomgeving
Dit zijn flexibele werkplekken, bedoeld om de zakelijke gast zo goed mogelijk te kunnen voorzien van een rustige werkomgeving binnen het hotel.

Zitplaatsen
Ze zijn bedoeld voor gasten die (zelfstandig) in een rustige omgeving willen werken of een (zakelijke) afspraak hebben. ‘Er zijn voldoende stopcontacten en zitplaatsen aanwezig.’

Eten en drinken
Om deze gasten van eten en drinken te kunnen voorzien, wordt er ook een minimarkt geopend direct naast de flexibele werkruimtes. Daar kun je zelf koffie, thee, verse sappen, broodjes, yoghurt en fruit kopen.

Website hotel
Meer informatie over 040 Seats & Offices vind je op de website van Van der Valk Hotel Eindhoven.

Vorig artikel

Vier Valentijnsdag in ‘meest romantische hotel Rotterdam’

Volgend artikel

Hobbykok Alice: ‘Volgende Cooqing met Herman den Blijker’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.