Partnercontent

Valentijnsactie La Fève: win overnachting in Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Partnercontent -Terwijl Valentijnsdag naderbij komt, lanceert La Fève een kans voor geliefden om te schitteren met een unieke ervaring. Na het succes van vorig jaar met het ‘Titanic – Heart of The Ocean’-evenement, waarbij geliefden kans maakten op een romantische hotelovernachting op het legendarische stoomschip S.S. Rotterdam, onthult La Fève opnieuw een adembenemende kans voor dit jaar.

In samenwerking met het prestigieuze 5-sterrenhotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam presenteert La Fève een exclusieve Valentijnsactie. Het hotel, gevestigd in het historische voormalige stadhuis van Amsterdam, staat synoniem voor luxe en romantiek. Als onderdeel van deze actie verloot La Fève op Valentijnsdag een hotelovernachting inclusief ontbijt in The Grand ter waarde van 550 euro.

Na het warme ontvangst van vorig jaar wilden we onze gemeenschap opnieuw verrassen met een onvergetelijke ervaring, laat La Fève weten. De samenwerking met Sofitel Legend The Grand heeft ons de mogelijkheid geboden om iets buitengewoons te creëren voor koppels die op zoek zijn naar een romantisch uitje.

Om kans te maken op deze bijzondere ervaring, dienen deelnemers zich in te schrijven via de website van La Fève en de ‘La Fève vs. The Grand – Valentijnsactie’ te delen op de sociale media, zoals Facebook of Instagram, en hun vlam, geliefde of geheime liefde te taggen.

De winnaar wordt op Valentijnsdag bekendgemaakt en zal de gelegenheid krijgen om te genieten van een luxueuze overnachting.

Vorig artikel

De Groene Lantaarn** lid van prestigieuze club Les Grandes Tables du Monde

Volgend artikel

Lekker chillen met hangmat van Tropilex

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.