Nieuws

In vakantiesfeer komen met Zomermenu restaurant Bretelli

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Bretelli in Weert serveert tot en met zaterdag 5 augustus een Zomermenu van zes gangen voor 50 euro. Je geniet van heerlijke gerechten van eigenaar en chef-kok Jan Marrees met daarin smaken, die ‘ervoor zorgen dat je in vakantiestemming komt’.

‘Een heerlijk menu met zomerse, lekkere en frisse smaken, om al lekker in de vakantiestemming te komen’, aldus Jan Marrees, chef-kok en eigenaar van Bretelli in Weert.

Michelin
In zijn met één Michelinster bekroonde restaurant serveert hij tot en met zaterdag 5 augustus een Zomermenu van zes gangen voor 50 euro per persoon.

JRE Nederland
Reserveren kan via de website van het restaurant, dat is aangesloten bij JRE Nederland. Geef even aan dat je gebruik wilt maken van het Zomermenu.

Chef Jan en souschef Pim

De keuken van Bretelli in Weert staat onder leiding van sterchef Jan Marrees en zijn souschef Pim Jochems. Voor onze camera beantwoorden ze voor de rubriek Chef2Chef onafhankelijk van elkaar vragen over de ander.

Vorig artikel

Summerdeal bij restaurant La Folie in Zaltbommel

Volgend artikel

Restaurant Elea in Rijswijk wint culinaire competitie AD

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.