Nieuws

Vakantie Memorie Menu bij De Florijn in Nieuwerbrug

Een geslaagde vakantie is zeker ook bedoeld om bij thuiskomst nog van te genieten. Restaurant De Florijn in Nieuwerbrug maakt dat extra aantrekkelijk met het ‘Vakantie Memorie Menu’. Een viergangenmenu voor 37,50 euro per persoon en beschikbaar van 24 augustus tot en met 30 september.

Ben je weer thuis? Kom dan bij restaurant De Florijn in Nieuwerbrug ‘vakantie-nagenieten’. ‘We zijn benieuwd naar jouw verhalen’, zo laten eigenaren Brenda en Michiel de Graaf weten.

Vier gangen
De eigen vakantieherinneringen heeft het duo culinair vertaald in een Vakantie Memorie Menu van vier gangen. ‘Als team hebben wij onze favoriete recepten meegebracht vanuit onze vakantielocaties in Frankrijk, Thailand en Italië.’

Bib Gourmand
Van 24 augustus tot en met 30 september kun je culinair nagenieten. Het menu van vier gangen kost 37,50 euro per persoon.

Reserveren kan via de website van restaurant De Florijn, dat door Michelin is bekroond met een Bib Gourmand.

Vorig artikel

Roberto’s Restaurant van Hilton Amsterdam klaar voor jubileum

Volgend artikel

De Sjalot in Nijmegen viert verbouwing met speciaal menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.