Nieuws

Vakantie in eigen land met staycation deal Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam heeft lekker weg in eigen land extra aantrekkelijk gemaakt. In de maand februari kun je een zogeheten staycation deal reserveren. Dit betekent dat je 30 procent korting krijgt op de normale kamerprijs en kunt kiezen voor valet parking met een korting van 50 procent.

Om uit te rusten, hoef je echt niet met een volgepropte koffer de grens over, aldus Pulitzer Amsterdam over de staycation deal. Het hotel geeft zelf vijf goede redenen voor een vakantie in eigen land.

1. No stress. Je hoeft geen hutkoffer én een handbagagetrolley én handtas of rugzak in te pakken. Een enkele koffer voldoet. Kortom: geen inpakstress (meer).

2. Je duurzaamste vakantie ooit. Help het milieu een handje door dit jaar niet voor een verre vliegreis te kiezen, maar juist voor de trein of een kort ritje met de (elektrische) auto.

3. Bespaar geld. Dit keer ben je niet weer een fortuin kwijt aan prijzige vliegtickets, maar ben voor een tientje al op plek van bestemming. Met het geld dat je bespaart, kun je een extra keer lekker uit eten gaan of een must visit museum bezoeken.

4. Zeeën van tijd. Geen ellenlange wachtrijen voor de douane bij Schiphol, geen wekkers meer op extreem vroege tijden én geen vertragingen meer. Je staycation begint wanneer jij dat wilt.

5. Nieuwe hotspots ontdekken. Het is dé manier om de (eigen) stad beter te leren kennen. Bezoek dat ene museum of nieuwe restaurant, dit is je kans. Maak een lijstje met plekken waar je altijd al een keer heen wilde gaan of nieuwsgierig naar bent en ga je lijstje af.

Iedereen die woonachtig is in Nederland en gebruikmaakt van de staycation deal krijgt bij een reservering voor de maand februari 30 procent korting op de normale kamerprijs en kan kiezen voor een korting van 50 procent voor valet parking.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Loohoeve voorlopig open op huidige locatie in Schoonloo

Volgend artikel

Gaan koks meer gerechten uitserveren in restaurants?

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.