Nieuws

Upcoming restaurant De Nieuwe Winkel naar nieuwe locatie

Restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen gaat verhuizen. In juli stopt het veelbelovende en vooruitstrevende restaurant op de Hertogstraat 71. De nieuwe locatie blijft nog even geheim.

Op 7 juli is de laatste avond van De Nieuwe Winkel op de huidige locatie. ‘We willen blijven verrassen, blijven innoveren. Omdat we geloven in wat we doen. Daarom stopt De Nieuwe Winkel op de Hertogstraat, zodat we ruimte creëren om onszelf opnieuw uit te vinden’, laat het restaurant weten.

De nieuwe locatie is volgens eigen zeggen een verborgen juweel. ‘Een oud weeshuis in de binnenstad’, klinkt de teaser.

Restaurant De Nieuwe Winkel wordt gezien als een van de betere restaurants van Nijmegen en vooral een van de meest vooruitstrevende van de regio. Chef-kok Emile van der Staak staat bekend om zijn innovatieve gerechten en moderne kooktechnieken.

Wie nog wil genieten van de huidige locatie aan de Hertogstraat 71, kan er nog tot en met 7 juli terecht. Reserveren kan door te bellen met 024-3225093.

Vorig artikel

Primeur voor Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte

Volgend artikel

Gratis lunch of diner bij De Lindehof in Nuenen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.