Nieuws

Unieke voorjaarsaanbieding van De Echoput in Apeldoorn

Dit is de kans om kennis te maken met De Echoput of om weer eens te genieten van de gastronomie en omgeving van dit hotel-restaurant in de bossen net buiten Apeldoorn. Er is nu een unieke voorjaarsaanbieding.

De voorjaarsaanbieding houdt is dat je een 5-gangendiner voor de prijs van een 3-gangen diner met luxe overnachting en ontbijt krijgt. De actie is geldig en boekbaar vanaf januari tot en met 28 maart 2018.

Om gebruik te maken van deze actie dient de promotiecode ECHOPUT5VOOR3 te worden gebruikt bij het reserveren. De prijs per persoon is vanaf 142 euro, op basis van twee personen per kamer, exclusief 2,24 per persoon per nacht toeristenbelasting en 3,50 euro reserveringskosten.

Binnenzwembad en sauna
Naast een 5-gangenmenu, een overnachting in een luxe kamer en een uitgebreid ontbijtbuffet is het ook mogelijk om vrij gebruik te maken van binnenzwembad, sauna, small fitness en wifi. Verder zijn er gratis wandel- en fietsroutes beschikbaar.

Het luxe 5-sterren Hotel de Echoput ligt op enkele kilometers van Apeldoorn in de bossen van Paleis het Loo. Het designhotel heeft een restaurants gespecialiseerd in wild en wijn-spijs combinaties. De Echoput is een familiebedrijf en wordt gerund door Karel Klosse, zoon van smaakprofessor Peter Klosse.

De voorjaarsaanbieding boeken kan hier.

Vorig artikel

Zo zien gerechten bij onze driesterrenzaken eruit

Volgend artikel

Video: ’t Nonnetje in Harderwijk volledig vernieuwd

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.