Nieuws

Twenty2 Apeldoorn viert 8-jarig bestaan met menu van acht gangen

Feest bij Twenty2 in Apeldoorn. Maandag 8 oktober vierde het restaurant van Paula en Gerwin Sanders het 8-jarig bestaan en daar wordt de hele maand bij stilgestaan. Voor 80 euro per persoon kun je reserveren voor het jubileummenu: acht gerechtjes met bijpassende wijnen, een feestelijk aperitief en koffie of thee.

Paula en Gerwin Sanders zijn acht jaar eigenaar van restaurant Twenty2 in Apeldoorn en vieren dat in de maand oktober met een speciaal jubileummenu.

Wijnen
Wie deze reserveert, geniet voor 80 euro van een feestelijk aperitief, acht gerechtjes met bijpassende wijnen en koffie of thee met huisgemaakte snoeperijen.

Jubileummenu
Het jubileummenu is uitsluitend beschikbaar op basis van reservering onder vermelding van ‘jubileummenu’ en je kunt aan tafel tot 19.00 uur.

Reserveren
Extra leuk is dat onder de reserveringen acht dinerbonnen worden verloot ter waarde van 80 euro. Reserveren kan via de website van Twenty2 of door te bellen met telefoonnummer (055) 576 74 84.

Vorig artikel

Wildavond met wijnen van De Gouden Ton bij Tante Kee

Volgend artikel

Aruba Dinner bij FG Restaurant in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.