Nieuws

Tweesterrenrestaurant &samhoud places gaat verder als &moshik

Tweesterrenrestaurant &samhoud places in Amsterdam heet vanaf januari 2018 &moshik. De nieuwe naam, een verwijzing naar chef Moshik Roth, is enerzijds een gevolg van de exponentiële groei van &samhoud en anderzijds de wens om meer onderscheid te willen aanbrengen in de merken en diensten van de &samhoud groep.

Ruim vijf jaar na de start van op de Oosterdok in Amsterdam, wordt de naam van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant &samhoud places aangepast.

Moshik Roth
Vanaf januari 2018 is &moshik de naam. ‘Een eerbetoon aan het culinaire genie Moshik Roth’, aldus Salem Samhoud, mede-eigenaar van &samhoud places.

Reden voor de naamsverandering zijn de exponentiële groei van &samhoud en de wens om meer onderscheid te willen aanbrengen in de merken en diensten van de groep.

Culinaire reizen
Het &-teken kenmerkt de stevige samenwerking tussen ondernemer Salem en chef Moshik en hebben het gemeenschappelijke doel ‘together we build a brighter future’.

Chef-kok Moshik neemt je in &moshik mee in zijn extravagante, creatieve brein. De puurheid van smaken en ingrediënten die hij in zijn hoofd samenbrengt en zijn culinaire reizen lopen over in de ambiance en het interieur van het restaurant.

Intiemere setting
Door het creëren van meerdere ruimtes ontstaat een intiemere setting en biedt het restaurant plek aan meer gasten. Aan de voorkant is de leiding in handen van maître Ralph Lokker en maître-sommelier Janine Kinderman.

Om de nieuwe uitstraling gestalte te geven, is het tweesterrenrestaurant vanaf Eerste Kerstdag gesloten. Half januari gaan de deuren van &moshik open.

Vorig artikel

Affineur: kaas veredelen en op smaak brengen

Volgend artikel

De Kromme Watergang viert 25-jarig bestaan in het theater

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.