Nieuws

Tweede wijnmakersbrunch Erik van Loo en Stan Beurskens

De wijngaard van wijnmaker Stan Beurskens kijkt uit op het geboortedorp van tweesterrenchef Erik van Loo. Niet gek dus dat beide (geboren) Limburgers hebben gekozen voor een samenwerking. Zondag 6 september vindt bij Parkheuvel in Rotterdam de tweede editie plaats van de wijnmakersbrunch.

De connectie die Stan Beurskens en Erik van Loo hebben met Limburg, leidde afgelopen jaar tot de lancering van de Parkheuvel Cuvée. Een goede Nederlandse wijn, tot stand gekomen door het bundelen van de krachten.

Parkheuvel Rotterdam
Zondag 6 september tekenen ze samen voor de tweede editie van de wijnmakersbrunch bij Parkheuvel in Rotterdam.

Lees ook: Limburgs glorie in Parkheuvel Cuvée van Erik van Loo

De met twee Michelinsterren bekroonde Erik en zijn team bereiden zes heerlijke gerechten, Stan zorgt voor bijpassende wijnen van zijn wijnhuis St. Martinus.

Reserveren
De kosten per persoon bedragen 225 euro. Een bruisend aperitief, onbeperkt tafelwater en koffie of thee met friandises zijn eveneens inbegrepen in de prijs.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Petanque pop-up in de binnentuin van Pulitzer Amsterdam

Volgend artikel

Restaurant Jean Marie in Gouda sluit af met ‘adieu diner’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.