Nieuws

Twee zomerdeals bij restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen

André Gerrits van restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht is in zomerstemming, zo laat hij weten aan ChefsFriends. En dus introduceert hij twee relaxte zomerdeals. Een driegangenmenu voor 40 euro per persoon en een zesgangenmenu all-in voor 110 euro per persoon.

Zomer betekent zon en relaxen. Sterchef André Gerrits van restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht heeft daar twee zomerse deals aan gekoppeld.

Menu
De eerste optie is een driegangenmenu met vier amuses voor 40 euro per persoon. Deze is beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.

All-in
Mogelijkheid twee is een menu van zes gangen all-in voor 110 euro per persoon. Deze deal is te reserveren van dinsdag tot en met zaterdag.

In het laatste geval zijn vier amuses, een bruisend aperitief, een wijnarrangement, mineraalwater en koffie of thee met friandises inbegrepen.

Alliance Gastronomique
Reserveren kan o.v.v. ‘Zomerdeal’ via de website van ’t Amsterdammertje, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique. Houd er dan even rekening mee dat de zaak van 22 juli tot en met 6 augustus gesloten is.

Vorig artikel

Nieuwe brasserie Hotel De Wereld kiest voor Euro-Toques

Volgend artikel

Summer Sundays bij restaurant ARC. van Peter Lute

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.