Nieuws

Truffellunch bij Puur Zee by Imko’s in Wijk aan Zee

Wie gek is op truffel (wie niet?), moet deze aanbieding zeker even lezen. Want op zondag 18 februari serveert Puur Zee by Imko’s, het restaurant van topchef Imko Binnerts, een speciaal 5-gangen truffelmenu.

Het gaat om vijf heerlijke gerechten die gul met het zwarte goud zijn geprepareerd en worden begeleid door een vijftal verrukkelijke wijnen. Het jaarlijkse truffelmenu is inmiddels al een traditie bij Puur Zee by Imko’s, het restaurant van Hotel Villa de Klughte in Wijk aan Zee.

De prijs van de truffellunch bedraagt 125 euro. Dit is inclusief de 5 begeleidende wijnen, die door wijnkenner Cathy Moerdijk persoonlijk zijn geselecteerd.

Wie wil reserveren, kan dit doen door een mail te sturen naar post@puurzee.nl. Of door te bellen met 0251-374304.

Puur Zee by Imko’s
In restaurant Puur Zee by Imko’s wordt gewerkt met verse, veelal regionale en seizoensgebonden producten. Gelegen in Wijk aan Zee is het niet verwonderlijk dat vis een belangrijk onderdeel uitmaakt van de menukaart.

En wie na een etentje wil blijven slapen, kan een kamer boeken in Hotel Villa de Klughte. Het hotel is gevestigd in een historische monumentale villa uit 1885 en telt 13 romantische kamers met uitzicht op dorp of duin.

Imko Binnerts wordt gezien als een van de betere viskoks van Nederland. De SVH Meesterkok wordt geroemd om zijn visbereidingen en productcombinaties van en met vis.

Vorig artikel

Heerlijk winters vlees…. van de barbecue

Volgend artikel

Schaften met Soenil Bahadoer bij De Lindehof in Nuenen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.