Nieuws

Topchefs maken speciaal menu bij Waterfront Chill & Groove van Het Bosch

Het tweedaagse culinair muziekevent Waterfront Chill & Groove van restaurant Het Bosch in Amsterdam wordt dit jaar gehouden op 20 en 21 juli. Topchefs als Ron Blaauw, Michiel Deenik en Julius Jaspers hebben hun medewerking toegezegd.

De drie Amsterdamse chefs komen op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli gezamenlijk een 5-gangenmenu. Het is een van de onderdelen van het evenement waarbij eten, drinken en muziek centraal staan.

Waterfront Chill & Groove wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden. De prachtige locatie van Het Bosch wordt omgetoverd tot een ware strandlocatie. Inclusief lounge meubilair, ligbedden, een podium voor dj’s, acts en artiesten. En natuurlijk inclusief een keuken.

De chefs koken in de grote buitenkeuken een 5-gangen ‘Swinging Menu’. Elke chef bereidt on-site een ‘amuse bouche’ voor en vervolgens koken ze samen een 5-gangenmenu.

Naast de gerechten die geserveerd worden, staan er op het terrein verschillende bars voor gasten met champagnes, gin-tonics en wijnen. De artiesten die optreden zijn onder andere Gerard Ekdom, zanger Laurens Hagens en saxofonist Cécé Noir.

Een all-inclusieve ticket is verkrijgbaar vanaf 125 euro per persoon via deze pagina. Dit is inclusief entree, het 5-gangenmenu en verschillende wijnen en cocktails.

Restaurant Het Bosch is gelegen aan het water ‘Nieuwe Meer’ net ten zuiden van de Ringweg Zuid. Het restaurant aan het Jollenpad 10 staat sinds kort onder leiding van Danny van Houten, de zoon van Ferry van Houten.

Vorig artikel

Whiskyspijs-diner bij Twenty2 in Apeldoorn

Volgend artikel

Nieuw WestCord Hotel in Rotterdam: Hotel Chicago

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.