Nieuws

Topchef uit Peru kookt in Rijks Amsterdam met Joris Bijdendijk

De Zuid-Amerikaanse keuken is populair en dat maakt het extra interessant om maandag 9 en/of dinsdag 10 april een tafel te reserveren bij Rijks Restaurant in Amsterdam. Die dagen kookt sterchef Joris Bijdendijk namelijk met Mitsuharu Tsumura van restaurant Maido uit de Peruaanse hoofdstad Lima.

Chef Mitsuharu Tsumura is de volgende internationale topchef die zijn culinaire kunsten gaat vertonen bij Rijks Restaurant in Amsterdam.

Lunch en diner
Samen met Joris Bijdendijk verzorgt hij op maandag 9 en dinsdag 10 april een speciaal menu, dat beschikbaar is als lunch en als diner.

Maido Lima
Maido in Lima is geopend sinds 2009. Mitsuharu laat zich in zijn keuken leiden door het Peruaanse landschap en de producten en de creativiteit van het Peruaanse volk.

Het restaurant werd afgelopen jaar bekroond met de nummer 1-positie op de Best 50-lijst van Latijns-Amerika en plaats 8 op de mondiale lijst.

Reserveren
Reserveren voor lunch en/of diner kan via de website van Rijks Restaurant. Daar lees je ook de voorwaarden.

Het lunchmenu bestaat uit vijf gangen en kost 75 euro per persoon. Tijdens het diner geniet je van acht gangen en is de prijs 110 euro per persoon.

Vorig artikel

Menu met kaviaar bij restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk

Volgend artikel

Alle hotelkamers De Nederlanden volledig gerenoveerd

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.