Nieuws

Toine Hermsen verlaat centrum Maastricht voor nieuw restaurant

Opnieuw een verhuizing van een vooraanstaand restaurant in het zuiden van Limburg. Toine Hermsen opent 1 juni 2018 aan de rand van Maastricht een ‘boerderijrestaurant’ met 25 zitplaatsen. De patron-cuisinier heeft daar ‘het pand en de tuinen gevonden waarna hij al jaren op zoek was’.

Toine Hermsen Cuisinier, Le Jardin des Copains wordt de naam van het nieuwe restaurant van Toine Hermsen. De verhuizing betekent dat de patron na een periode van liefst 27 jaar verdwijnt uit het centrum van Maastricht.

Tuinen
In Kruisdonk, aan de rand van de stad, gaat hij verder met 25 zitplaatsen. De vertrouwde en feestelijke ‘ambiance des copains’ gaat hij brengen met een aantal fantastische toevoegingen. De eigen tuinen spelen daarbij een belangrijke rol.

Cuisinier
Toine Hermsen Cuisinier is nog geopend tot en met 24 maart. Alle ontwikkelingen rondom de verhuizing zijn te volgen via de website Toinerhermsencuisinier.com.

Hans van Wolde
Recent maakte tweesterrenchef Hans van Wolde bekend in het voorjaar van 2020 in Reijmerstok te starten met Brut 172.

Vorig artikel

Inter Scaldes en De Librije hebben 19,5 punten in Gault&Millau 2018

Volgend artikel

Aantrekkelijk novembermenu bij Het Seminar in Zenderen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.