Nieuws

Tien jaar klassiekers in jubileummenu La Folie Zaltbommel

Restaurant La Folie in Zaltbommel bestaat tien jaar en staat op verschillende manieren stil bij dit jubileum. Van 23 oktober tot en met 3 november vindt een bijzondere tiendaagse plaats. In die periode worden de beste en meest favoriete klassiekers van de afgelopen jaren geserveerd.

Feest in Zaltbommel, waar Lieke en Joris Kerkhofs het tienjarig bestaan van restaurant La Folie vieren.

Eerder maakten we op ChefsFriends al melding van een bijzonder sit down diner ter er van dit jubileum, nu komen de ondernemers met een menu vol klassiekers.

Vier of vijf gangen
Van 23 oktober tot en met 3 november serveren ze tien dagen lang hun beste en meest favoriete klassiekers van de voorgaande jaren.

Van dinsdag tot en met donderdag kun je kiezen voor een menu van vier gangen voor 60 euro, van dinsdag tot en met zaterdag is een vijfgangenmenu beschikbaar voor 70 euro. In beide gevallen zijn een aperitief, tafelwater en koffie of thee inbegrepen.

JRE-Nederland
Reserveren kan via de website van La Folie, dat is aangesloten bij JRE-Nederland, of door te bellen met telefoonnummer (0418) 68 46 26 o.v.v. 10 daagse.

Vorig artikel

Speciaal arrangement voor jongeren bij restaurant O&O

Volgend artikel

Sensational Sunday bij sterrestaurant Joelia in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.