Nieuws

Thuisgerecht van Jonnie Boer in jouw mailbox

ChefsFriends.nl komt met een nieuw initiatief. We gaan recepten van topkoks publiceren, maar dan alleen als je ze thuis als amateurkok snel en eenvoudig kunt maken.

Niet van die gerechten waar je onmogelijke ingrediënten voor nodig hebt die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn omdat ze bijvoorbeeld exclusief voor de horeca beschikbaar zijn. Of van die gerechten waar je professioneel en peperduur apparatuur voor nodig hebt.

Nee, we publiceren alleen gerechten die jij thuis als foodie ook kunt maken. Met ingrediënten die in jouw directe omgeving goed beschikbaar en betaalbaar zijn, en waar jouw keukenuitrusting prima voor geschikt is.

De gerechten publiceren we in onze nieuwsbrief als extra service voor onze abonnees. Zorg dus dat jij onze gratis nieuwsbrief ontvangt, zodat je de beste en lekkerste stergerechten thuis kunt maken.

We trappen af met een gerecht van niemand minder dan Jonnie Boer, driesterrenkok en eigenaar van het internationaal vermaarde restaurant De Librije in Zwolle. Welk gerecht het is, houden we nog even geheim. Maar vanaf maandag 1 oktober vind je het complete gerecht in onze nieuwsbrief. En met een gerecht bedoelen we een omvangrijke lijst met alle ingrediënten, een uitgebreide omschrijving van de bereidingswijze en tot slot nog wat tips van de meester zelf.

Het leuke van de nieuwsbrief van ChefsFriends.nl is dat jij zelf bepaalt op welke dag van de week je de nieuwsbrief in jouw mailbox ontvangt. Is jouw voorkeursdag begin van de week? Dan ontvang je de nieuwsbrief begin van de week. Komt het agendatechnisch beter uit om de nieuwsbrief later in de week te ontvangen? Dan krijg je de nieuwsbrief op een latere dag in de week. Zo bepaal jij je ideale ontvangmoment, exact op jouw voorkeursdag afgestemd

Nog geen abonnee? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief.

Vorig artikel

Jubileummenu in oktober bij Herberg Onder de Linden

Volgend artikel

Foto’s nieuw interieur voor sterrestaurant PerceelDe auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.