Nieuws

Themadiner Wild bij ’t Nonnetje in Harderwijk

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk zet op donderdag 23 november wild in de schijnwerpers. De keukenbrigade gaat die avond helemaal los op een wilddiner en de sommeliers schenken bijpassende wijnen.

Wild. In deze tijd van het jaar is het goed verkrijgbaar en met een goede bereiding kun je hiervan heerlijk genieten. Zeker wanneer een restaurant als ’t Nonnetje zijn mes zet in deze oerdelicatesse.

Daarom wordt op donderdag 23 november een speciaal wilddiner geserveerd. Chef-kok Michel van der Kroft en zijn team maken een speciaal wildmenu. De wijnen zijn samen gekozen met wijnimporteur Martijn Verkerk van Smaragd Wijnen.

Het wilddiner bestaat uit een 5 gangenmenu. Vooraf wordt een glas mousserende wijn geschonken en komen amuses op tafel. Bij het menu worden bijpassende wijnen geschonken. Op tafel verder mineraalwater en na afloop is er koffie met friandishes.

Aanschuiven voor dit themadiner kan voor 125 euro per persoon. Het ontvangst is om 19.00 uur. Reserveren kan hier onder vermelding van ‘themadiner wild’.

Restaurant ’t Nonnetje is gevestigd op het sfeervolle middeleeuwse plein Vischmarkt. Het restaurant beschikt over twee Michelinsterren en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Peter Gast helpt Café Americain in Amsterdam

Volgend artikel

Slapen in De Keizerskroon en bubbelen bij Thermen Bussloo

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.