Nieuws

The Tailor in Krasnapolsky beste hotelbar van het jaar

Wie een winnende cocktailbar in Amsterdam zoekt, moet naar The Tailor in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. The Tailor is benoemd tot ‘Beste Hotelbar 2017’.

De bar in het iconische NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky heeft met vakmanschap, huisgemaakte bitters en op maat gemaakte dranken de titel ‘Beste Hotelbar 2017’ in de wacht gesleept bij de Red & Grey Best Hotel Bar Award.

The Tailor bedrijft op moderne wijze het cocktailambacht met exclusieve huisgemaakte bitters, infusies, soda’s en likeuren, die in samenwerking met Tess Posthumus en Wynand Fockink ontwikkeld zijn.

A.W. Krasnapolsky
Rode draad binnen de bar is het vakmanschap van kleermaker A.W. Krasnapolsky, die in 1856 vanuit Polen naar Nederland reisde. Voor iedere smaak, gelegenheid en stijl creëert The Tailor een cocktail die past als een maatpak.

Het kleermakersvak keert ook subtiel terug in het urban bohemian decor en op het terras van de cocktailbar met subtiele stiksels, knoopjes, vintage paspoppen en een mix van stoffen en materialen.

Red & Grey Best Hotel Bar Award
De Red & Grey Best Hotel Bar Award wordt sinds 2012 georganiseerd om het groeiende aantal hotelbars in Amsterdam te beoordelen en te bekronen. Op 20 april 2017 werden drie awards uitgereikt: Beste Klassieke Hotelbar, Beste Nieuwe Hotelbar en Beste Hotelbar. Sinds dit jaar wordt de Red & Grey Best Hotel Bar Award ook in andere steden buiten Nederland uitgereikt.

‘De kwaliteit van de cocktails en de service is zeer hoogstaand. Ondanks dat de bar verstopt is achter de lobby, weten ook Amsterdammers hem te vinden en de spectaculaire cocktails te waarderen’, laat de jury weten.

Herman Klok
Hoteldirecteur Herman Klok van Krasnapolsky vindt het fantastisch dat zijn bar deze prestigieuze bar-award pakt. ‘The Tailor is geliefd door het vakmanschap en de toewijding van ons team. Deze award is dan ook een groot compliment aan alle medewerkers

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky is gevestigd op de Dam 9, pal tegenover het beeld op de Dam. Het hotel ligt op nog geen 10 minuten lopen van Amsterdam CS.

Vorig artikel

Publiek prijst SkyLounge Amsterdam bij hotelbarwedstrijd

Volgend artikel

Foto’s: restaurant AIR Republic van Sergio Herman open

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.