Nieuws

The Dylan Amsterdam onthult nieuwe kamerstijl

The Dylan Amsterdam onthult 14 gerestylde kamers. De nieuwe kamerstijl, welke de naam ‘Amber’ draagt, vormt de nieuwste toevoegingen aan de drie bestaande kamerstijlen ‘Loft’, ‘Loxura’ en ‘Serendipity’.

De veertien gerestylde kamers en suites passen bij het streven naar individueel ontwerp en design van de totaal veertig hotelkamers. Een residentiële atmosfeer, zachte lijnen, gebruik van hoogpolig tapijt, natuurlijke kleurtinten en materialen kenmerken deze nieuwe kamerstijl.

Volgens general manager Rene Bornmann van The Dylan is het doel van dit project het doortrekken van het boutique, huiselijke gevoel en persoonlijke service waar het hotel om bekend staat. ‘We zijn ongelooflijk trots op het resultaat wat een mooie tijdloze combinatie tussen het oude en het nieuwe is’, aldus Bornmann.

Bij de herinrichting van de kamers is uitgegaan van een tijdloze combinatie van het oude en het nieuwe, gecombineerd met speciaal ontworpen elementen. Hierdoor ontstaat een persoonlijk en comfortabel ‘bespoke’ interieur van ingetogen luxe en edele materialen als marmer, hout, messing en tactile stoffen.

Alle kamers zijn voorzien van een custom-made minibar meubel, voorzien van een koffieapparaat van Illy, een ruime selectie aan frisdranken, wijnen, bier, vitaminetabletten, snacks en chocolade.

The Dylan Amsterdam is gelegen in het hart van het centrum, op loopafstand van de belangrijkste trekpleisters zoals het Anne Frank Huis, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Restaurant Vinkeles is onderdeel van The Dylan en is sinds 2009 bekoord met een Michelinster.

Vorig artikel

Nieuwe chef Het Spijshuys verwelkomen met speciaal menu

Volgend artikel

Restaurant de Witte Zwaan bestaat 25 jaar en geeft attentie

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.