Nieuws

Taste4Life-menu voor goede doel bij Het Koetshuis Bennekom

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Het Koetshuis in Bennekom serveert tot en met zondag 9 oktober een speciaal ‘Taste4Life’-menu. Het vijfgangenmenu kost 77,50 euro en daarvan wordt 5 euro overgemaakt naar het Radboud Oncologie Fonds ten behoeve van onderzoek naar speekselklierkanker.

Het speciale Taste4Life-menu van Het Koetshuis in Bennekom is een vervolg op het gelijknamige gala, dat donderdag 8 september plaatsvond bij Hotel Okura Amsterdam.

Alliance Gastronomique
Deze bijzondere avond was een initiatief van restaurantvereniging Alliance Gastronomique, waarbij ook Het Koetshuis is aangesloten.

Speekselklierkanker
In de hoofdstad werd met het evenement meer dan 200.000 euro opgehaald voor onderzoek naar speekselklierkanker.

Tot en met zondag 9 oktober kun je bij het sterrestaurant in Bennekom voor 77,50 euro het Taste4Life-menu bestellen.

Radboud Oncologie Fonds
Per verkocht menu maakt Het Koetshuis 5 euro over naar het Radboud Oncologie Fonds ten behoeve van onderzoek naar speekselklierkanker.

Reserveren
Als je reserveert, geniet je van vijf gangen met aperitiefhapjes en amuse. In het menu onder andere kalf, griet, coquille, langoustine, hert en mango.

Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van Het Koetshuis in Bennekom.

Video Taste4Life Gala

Een gedenkwaardige avond! Zo laat Taste4Life, een gala-avond met 430 gasten in de grand ballroom van Hotel Okura Amsterdam, zich het beste omschrijven. De avond bracht ruim 200.000 euro op, geld dat is bestemd voor onderzoek naar speekselklierkanker. ChefsFriends legde de avond vast op camera.

Vorig artikel

Upgrade bij Vermeer Amsterdam in september en oktober

Volgend artikel

The Dylan, Prinsenhof en Parkhotel in lijst beste koffie-adressen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.