Nieuws

Tapisco nieuw Spaans-Portugees restaurant van Marcel van der Kleijn

Marcel van der Kleijn, bekend van het Scheveningse toprestaurant Calla’s, komt met een nieuw restaurant in Den Haag. Hij heeft zich laten inspireren tijdens zijn vakantie.

Van der Kleijn was op vakantie in Spanje en ontdekte een nieuwe tapaszaak. Een restaurant waar de bediening met schalen door de zaak liep en waarbij gasten telkens nieuwe gerechtjes van de schaal konden pakken.

Voor Van der Kleijn reden om een soortgelijk concept in Nederland te starten. Op de Kneuterdijk in Den Haag start hij Tapisco waar kleine hapjes worden geserveerd uit de Spaanse en Portugese keuken.

Vierentwintig gerechtjes
Per avond heeft de gast keuze uit vierentwintig gerechtjes van 3 euro per stuk. Gasten mogen gangen overslaan of een extra hapje pakken. Wie later op de avond binnenstap kan dus wat hapjes missen. Daarom is het avond om tussen zes en half zeven binnen te zijn.

Maar voorlopig moeten liefhebbers van de Spaanse en Portugese kwaliteitskeuken nog even wachten, want het restaurant gaat naar verwachting eind maart 2018 open. Het restaurant krijgt een witte open keuken met Portugese tegels en een klassiek-moderne uitstraling. Kosmopolitisch en laagdrempelig, meldt Denhaagcentraal.nl.

Vorig artikel

Winterspecial-arrangement bij Kruisherenhotel Maastricht

Volgend artikel

Diner in teken van paling bij restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.