Nieuws

Tanja en Steven Klein Nijenhuis vieren jaar Herberg Onder de Linden

Tanja en Steven Klein Nijenhuis zijn een jaar eigenaar van Herberg Onder de Linden in Aduard. Om dit te vieren, wordt de hele maand oktober op woensdag, donderdag en zondag een speciaal menu geserveerd. Voor 55 euro geniet je van een scala aan amuses, een vijfgangendiner en koffie met friandises.

Op zondag 1 oktober zaten Tanja en Steven Klein Nijenhuis precies een jaar in Aduard. Op die datum in 2016 namen ze de exploitatie van Herberg Onder de Linden over van Petra en Geerhard Slenema.

Aduard
De hele maand oktober wordt stilgestaan bij dit bijzondere feit met een speciale jubileumactie. Op woensdag, donderdag en zondag wordt voor 55 euro een vijfgangendiner geserveerd, inclusief een scala aan amuses en koffie of thee met friandises.

JRE Nederland
Reserveren kan via de website van Herberg Onder de Linden, dat is aangesloten bij JRE Nederland, of door te bellen met telefoonnummer (050) 204 12 35. Geef daarbij wel even aan dat je komt voor de jubileumactie.

QL Hotels & Restaurants
Nog meer leuk nieuws van het duo: sinds 28 september is het bedrijf aangesloten bij Quality Lodgings Hotels & Restaurants.

Herberg Onder de Linden exploiteert twee standaardkamers en drie grotere kamers, allemaal van alle gemakken voorzien.

Vorig artikel

Joey de Kruijf opvolger Carsten Klint bij Central Park in Voorburg

Volgend artikel

Het beste van tien jaar Aan de Poel Amstelveen in één menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.